Λογιστικές υπηρεσίες

Τήρηση βιβλίων, επίβλεψη, οργάνωση λογιστηρίων, οικονομικές καταστάσεις, διεθνή λογιστικά πρότυπα

Φορολογικές υπηρεσίες

Φορολογικές συμβουλές, επιλογή εταιρικών σχημάτων, διεθνής φορολογικός σχεδιασμός, ειδικά τελωνειακά και φορολογικά καθεστώτα, έλεγχοι κάθε μορφής.

Υπηρεσίες μισθοδοσίας

Υπολογισμός μισθοδοσιών, επίβλεψη μισθοδοσιών, συμβουλευτική, προληπτικοί μισθοδοτικοί έλεγχοι

Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μας ξεκίνησε στην Αθήνα το 1989 και από τότε & έως σήμερα, λειτουργεί σαν ανεξάρτητο ελληνικό λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο με σαφή διεθνή προσανατολισμό και με έντονο πελατοκεντρικό χαρακτήρα.

Με περισσότερα από 25 στελέχη, πτυχιούχους λογιστές, το γραφείο Δεσποτίδη & Συνεργατών είναι ένα από τα κορυφαία λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία στην Συνεργατών είναι ένα από τα κορυφαία λογιστικά – φοροτεχνικά γραφεία στην Ελλάδα.

Στελέχη

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον, τα συνεχώς εκπαιδευόμενα στελέχη του γραφείου μας με σοβαρότητα, σεβασμό, επιμέλεια και ευελιξία προσπαθούν να δίνουν λύσεις στους πελάτες μας. Η συνέπεια και η εντιμότητα ταυτόχρονα με τα υψηλά επαγγελματικά μας πρότυπα, είναι οι απλές καθαρές αρχές μας.

Διεθνείς Υπηρεσίες

Το γραφείο Δεσποτίδη & Συνεργατών έχει αξιολογηθεί θετικά από διεθνείς αλυσίδες γραφείων αλλά παραμένει ανεξάρτητο ελληνικό γραφείο υψηλού επιπέδου, που φροντίζει να έχει πάντα για τους πελάτες του τους καλύτερους συνεργάτες στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν αξιολογηθεί μετά από προσωπική, προσεκτική επικοινωνία και προγενέστερη συνεργασία. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο διατηρώντας τα δικά μας υψηλά πρότυπα, επιλέγοντας τους καλύτερους συνεργάτες παγκοσμίως.